27.10.: Karrierewege: TUHH@Tiplu
verantwortlich: Katrin Fimpel

+++ English below +++

Karrierewege: TUHH@Tiplu
In Kooperation mit TU & YOU und Tiplu bietet das TUHH-Career Center Studierenden, Promovierenden, Absolventinnen und Absolventen der TUHH die Möglichkeit, an der Karrierewege-Veranstaltung TUHH@Tiplu teilzunehmen.

Ziel der Veranstaltung:

Ehemalige Studierende der TUHH, welche inzwischen bei Tiplu arbeiten, geben Ihnen authentische Einblicke in ihren aktuellen Arbeitsalltag.

Ablauf der Veranstaltung:

- Kurzvorstellung Tiplu und Einstiegsmöglichkeiten
- Gesprächsrunde mit TUHH-Alumnus Luca Böttcher (Bachelor an der TUHH:Computational Informatics)

Die Veranstaltungssprache ist: Deutsch/ The event is in: German

+++ Link zur online-Veranstaltung +++
Sie finden den Link zur online-Veranstaltung in Ihrer Buchungsbestätigung.

+++
In cooperation with TU & YOU and Tiplu, the TUHH Career Center offers students, doctoral candidates, graduates of TUHH the opportunity to participate in the career paths event TUHH@Tiplu.

Aim of the event:

Former TUHH students who now work at Tiplu will give you authentic insights into their current everyday working life.

Sequence of events:

- Brief introduction to Tiplu and entry opportunities
- Talk with TUHH alumnus Luca Böttcher (Computational Informatics)

Important notes on registration and deregistration
If all places are already taken, you are welcome to join the waiting list. We will then inform you as soon as places become available.

If you are unable to attend an event requiring registration for important reasons, please cancel your registration as soon as possible. Unexcused absence means that you will not be able to register for further events

+++ Link to the online event +++
You will find the link to the online event in your booking confirmation

249Mi18:00-20:00digital27.10.Michaela Hoppeentgeltfrei