27.01.: Karrierewege: TUHH@Digitalsalt
verantwortlich: Katrin Fimpel

+++ English below +++

In Kooperation mit TU & YOU und Digitalsalt bietet das TUHH-Career Center Studierenden, Promovierenden, Absolventinnen und Absolventen der TUHH die Möglichkeit, an der Karrierewege-Veranstaltung TUHH@Digitalsalt teilzunehmen.

Ziel der Veranstaltung:
Ehemalige Studierende der TUHH, welche inzwischen bei Digitalsalt arbeiten, geben Ihnen authentische Einblicke in ihren aktuellen Arbeitsalltag.

Ablauf der Veranstaltung:

- Begrüßung Career Center
- Kurzvorstellung digitalsalt und Alumnus André Averhoff (Geschäftsführer bei digitalsalt, Studium an der TUHH: Maschinenbau (Schwerpunkt Fertigungstechnik), 2006 Diplom)
- Fragerunde
- Einstiegsmöglichkeiten bei digitalsalt

+++ Link zur online-Veranstaltung +++
Sie finden den Link zur online-Veranstaltung in der Buchungsbestätigung.

+++

In cooperation with TU & YOU and Digitalsalt, the TUHH Career Center offers students, doctoral candidates, graduates of TUHH the opportunity to participate in the career paths event TUHH@Digitalsalt.

Aim of the event:

Former TUHH students who now work at Digitalsalt will give you authentic insights into their current everyday working life.

Important notes on registration and deregistration
If all places are already taken, you are welcome to join the waiting list. We will then inform you as soon as places become available.

If you are unable to attend an event requiring registration for important reasons, please cancel your registration as soon as possible. Unexcused absence means that you will not be able to register for further events.

+++ Link to the online event +++

You will find the link to the online event in your booking confirmation.

267Do14:00-15:30digital27.01.Michaela Hoppeentgeltfrei