22.10.: BewerbungsCheck (Agentur für Arbeit)
verantwortlich: Katrin Fimpel

+++English below+++

Wir bieten Ihnen in Kooperation mit Expertinnen und Experten aus dem Team Akademische Berufe der Agentur für Arbeit im TUHH-Career Center eine Beratung zu Ihren aktuellen Bewerbungsunterlagen an.

In Einzelgesprächen haben Sie die Möglichkeit, in ca. 45 Minuten Ihre Unterlagen überprüfen zu lassen. Bitte senden Sie Ihre vollständigen Bewerbungsunterlagen (Lebenslauf, Anschreiben), ggf. mit konkreten Stellenangeboten vorab per E-Mail. Im Rahmen der Terminbestätigung teilen wir Ihnen die E-Mail Adresse dafür mit.

Der BewerbungsCheck bietet Ihnen auch eine gute Vorbereitung für Ihre Selbstpräsentation, z.B. auf Firmenkontaktmessen.

+++

We offer you advice on your current application documents in cooperation with experts from the Academic Careers Team of the Employment Agency at the TUHH Career Centre.

You will have the opportunity to have your documents checked in about 45 minutes in individual meetings. Please send your complete application documents (CV, cover letter), if necessary with specific job offers in advance by e-mail. We will provide you with the relevant e-mail address when we confirm the appointment.

The ApplicationCheck also offers you good preparation for your self-presentation, e.g. at company contact fairs.

Important information on registration and deregistration

If all places are already taken, you are welcome to put your name on the waiting list. We will then inform you as soon as places become available.

If you are unable to attend an event for which you must register for important reasons, please cancel your registration as soon as possible. Unexcused absences will result in you not being able to register for further events.

265Fr14:00-15:00telefonisch22.10.Monika Tackeentgeltfreiabgelaufen

270Fr15:00-16:00telefonisch22.10.Monika Tackeentgeltfreiabgelaufen