19.01.: Karrierewege: TUHH@NXP

English below

+++

In Kooperation mit TU & YOU und NXP bietet das TUHH-Career Center Studierenden, Promovierenden, Absolventinnen und Absolventen der TUHH die Möglichkeit, an der Karrierewege-Veranstaltung TUHH@NXP teilzunehmen.

Ziel der Veranstaltung

Ehemalige Studierende der TUHH, welche inzwischen bei NXP Semiconductors arbeiten, geben Ihnen authentische Einblicke in ihren aktuellen Arbeitsalltag bei dem Halbleiterhersteller.

14.00-14.15 Uhr:
Welcome & Vorstellung NXP

14.15-15.15 Uhr:
Karrierewege Sessions in zwei Gruppen (nach 30 Min Tausch der Gruppen)

• Carl Henning Cabos - Radar Product Manager (NXP Hamburg)
    Studium an der TUHH: Bachelor in Allgemeinen Ingenieurswissenschaften, Master in Electrical Engineering
  • Nadia Faili - Account Manager (NXP München)
    Studium an der TUHH: Master in Microelectronics and Microsystem + NIT Master Technology Management

15.15 Uhr:
Vorstellung aktueller Positionen für Studierende/Einstiegsmöglichkeiten, Q&A

gegen 15.30 Uhr:
Abschluss

Zu Beginn der Veranstaltung wird je nach Interesse der Teilnehmenden entschieden, ob die Veranstaltung auf Deutsch oder Englisch stattfindet.

+++

In cooperation with TU & YOU and NXP, the TUHH Career Center offers students, doctoral candidates, and graduates of the TUHH the opportunity to participate in the career event TUHH@NXP.

Aim of the event

Former students of the TUHH, who are now working at NXP Semiconductors, will give you authentic insights into their current working day at the semiconductor manufacturer.

Schedule

14.00-14.15
Welcome & Introduction NXP

14.15-15.15
Career Path Sessions in two groups (after 30 min exchange of groups)

• Carl Henning Cabos - Radar Product Manager (NXP Hamburg)
    Study at the TUHH: Bachelor in General Engineering, Master in Electrical Engineering
  • Nadia Faili - Account Manager (NXP Munich)
    Study at the TUHH: Master in Microelectronics and Microsystem + NIT Master Technology Management

Presentation of current positions for students/entry possibilities, Q&A

Closing

At the beginning of the event, a decision is made depending on the interest of the participants whether the event will be held in German or English.

315Di14:00-15:30digital19.01.Alina Walterentgeltfrei